B l o g

Regulile servirii și degustării pălincii
Pălincarul nostru vă recomandă să consumați exclusiv o pălincă naturală de calitate superioară, ca un aperitiv înainte de un prânz

Șase tipuri de pălincă și cu ce mâncăruri se potrivesc ele
Astăzi, o pălincă bună poate fi consumată în multe feluri: degustând-o alături de mâncare sau chiar folosind-o ca ingredient în

Pălinca, licoare și medicament
Pălinca este o licoare care datează încă din cele mai vechi timpuri, pe care țăranii o foloseau atât pentru a-și

Istoria captivantă a pălincăriei seculare din Tulca. Neaoș, românește!
Pe o piață invadată de tot felul de falsuri, pălinca Trămuţa de Bihor este ca o insulă într-un ocean. De

Prima pălincă din România certificată de OSIM este produsă în Bihor
Prima pălincă din România certificată de OSIM a fost preparată în Bihor. Este vorba despre pălinca Trămuţa, care a dobândit

Licoarea care i-a înnebunit pe nemţi. Pălinca Trămuţa, ambasadorul Bihorului
Pălinca Trămuţa, licoarea care i-a înnebunit pe nemţi, ambasadorul Bihorului la unul dintre cele mai mari târguri de produse tradiţionale

Cum numai în Bihor poți găsi: pălincă de tradiție
A participat la numeroase târguri de produse tradiționale, atât în țară, cât și în afară: Germania, Ungaria, Belgia…acum e invitat

S u b s c r i b e l a N e w s l e t t e r
Fii la curent cu tot ce e nou. Abonează-te la Newsletterul Trămuța
