P r o d u s e
Pălinca Trămuța
G u s t u l T r a d i ț i e i R o m â n e ș t i
În inima țării noastre, acolo unde tradiția îmbrățișează arta, se naște Pălinca Trămuța – o bijuterie lichidă cu rădăcini adânc înfipte în tradiție și o calitate excepțională. Fiecare strop de pălinca noastră este o poveste de gust autentic, distilată cu grijă și pasiune din fructe alese cu atenție. Cu fiecare înghițitură, te regăsești în mijlocul unei povești seculare a meșteșugului nostru, în care aroma și tradiția se contopesc într-un elixir neprețuit. Pălinca Trămuța – o călătorie olfactivă și gustativă în tradiția autentică românească.
P ă l i n c ă d e P r u n e P r e m i u m 2 0 1 7
Descoperă Pălinca de Prune Premium din 2017, o ediție limitată de doar 950 de sticle, maturată meticulos timp de 6 ani în butoaie de dud și stejar. Fiecare înghițitură captează esența tradiției românești, oferind o experiență gustativă luxuriantă, cu nuanțe complexe de prune coapte și lemn fin.
P ă l i n c ă d e P r u n e
Pălinca de prune Trămuța este un produs dublu distilat în cazane de cupru și învechită în butoaie de dud și stejar folosind tehnici moștenite din tată-n fiu. Fructele și lemnul realizează un întreg complex, oferind o aromă intensă de prune cu note florale și ușor condimentată.
P ă l i n c ă d e G u t u i
Gutuiul este unul dintre cele mai dificile fructe de procesat, datorită conținutului ridicat de substanță uscată. Astfel, pălinca de gutui Trămuța obținută după o rețetă transmisă din generație în generație, este un sortiment exclusivist. Gustul este ușor dulceag, cu o aromă fructată, dar masculină.
P ă l i n c ă d e P e r e
Perele, culese cu grijă din zona Bihorului, sunt dublu distilate în cazane de cupru și lăsate la maturat în butoaie de dud și stejar. Licoarea obținută are un parfum puternic, revigorant și ușor dulceag, care încântă simțurile olfactive. Gustul evidențiază perele bine coapte și suculente, cu un fundal ușor picant.
P ă l i n c ă d e C a i s e
Pălinca de caise Trămuța este dublu distilată și lăsată cel puțin 12 luni la maturat în butoaie de dud. După 6 luni când pălinca dobândește culoarea, gustul și dulceața potrivită, este mutată pe un pat de fructe pentru șlefuirea aromelor. Rețeta pălincarilor Trămuța vă permite să simțiți dulceața caiselor minute în șir de la prima degustare.
P ă l i n c ă d e P i e r s i c i
Pălinca de piersici Trămuța are un gust unic și o aromă intensă, care se datorează fructelor bine coapte, culese din zona Bihorului. În această pălincă descoperim un parfum puternic, dulceag dar și ușor acid în fundal, specific fructului. Impresia lăsată în urmă este cea de eleganță dar totodată simplitate și armonie.
P ă l i n c ă d e C i r e ș e
Pălinca de cireșe se evidențiază prin aroma sa bine echilibrată, cu un gust plăcut de cireșe bine coapte și cu note subtile în fundal de caramel și castane, rezultate în urma maturării în butoaie de stejar. Parfumul are o persistentă de lunga durată, paharul gol eliberând și după câteva ore aromele pălincii.
P ă l i n c ă d e M e r e
Merele, atent selecționate, sunt supuse unui proces lent de fermentație și dublă distilare pentru a oferi pălincii o bază moale, digestivă, pe o pătură cu note florale și arome de miere. În final, pălinca de mere Trămuța este lăsată la maturat în butoaie de dud ce îi conferă un caracter ușor picant.