Pălincă de Cireșe
140,00lei
Pălincă de cireșe
Pălinca de cireșe Trămuța este un produs tradițional românesc, atestat de Ministerul Agriculturii, fiind premiată în cadrul celui mai mare concurs de distilate din Europa, Destillata. Aceasta este realizată după o rețetă transmisă din generație în generație, în care fructele trec prin procesul natural de fermentație și ulterior sunt dublu distilate în cazane de cupru. Pentru a obține cea mai bună calitate folosim un procedeu complex, în care maestrul distilar preia mostre, pe care le degustă și le testează din punct de vedere olfactiv. Deși această tehnică este una costisitoare ne ajută sa ajungem la „sufletul” pălincii și să obținem cea mai bună calitate. În urma distilării molecule de alcool sunt separate și reconstruite. Pentru a obține armonie și echilibru în pălinca noastră, aceasta trece printr-un proces de maturare în butoaie de stejar, unde moleculele de alcool se simetrizează cu cele oxigen.
Asociere culinară
O pălincă naturală și de calitate poate fi consumată în aproape orice moment al zilei, fie singură, fie alături de un preparat delicios. Pălinca de cireșe o recomandăm alături de brânzeturi, legume la cuptor sau pește.
Caracteristici
Cantitate: 350 ml
Concentrație Alcoolică: 50%
Termen de valabilitate: nelimitat
Producător: Chișe Florian
