Șase tipuri de pălincă și cu ce mâncăruri se potrivesc ele

Ș a s e t i p u r i d e p ă l i n c ă ș i c u c e m â n c ă r u r i s e p o t r i v e s c e l e

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Astăzi, o pălincă bună poate fi consumată în multe feluri: degustând-o alături de mâncare sau chiar folosind-o ca ingredient în preparatele noastre. Pălinca Trămuța este un produs românesc, atestat tradițional de Ministerul Agriculturii, realizat în totalitate din fructe de cea mai bună calitate, culese manual din zona Bihorului. Licoarea noastră nu conține aditivi sau zahăr adăugat, iar concentrația de alcool variază între 50% și 52%, ce reflectă perfect parfumul și gustul fructelor.

O pălincă naturală și de calitate poate fi consumată în aproape orice moment al zilei, fie singur, fie alături de un preparat delicios. Datorită tehnologiilor tradiționale și inovatoare, acum, toată lumea poate găsi o pălincă pe placul lui.
În următoarele rânduri veți găsi recomandările pălincarului nostru pentru cele mai bune combinații între preparatele culinare și sortimentele Trămuța.

Salată

Salata ca un aperitiv poate fi servită alături de o pălincă de piersicimerepere sau gutui.

Brânzeturi

Brânzeturile realizează un aperitiv de excepție împreună cu o pălincă de meregutui și pere.

Legume la cuptor

Legumele la cuptor servite ca o garnitură ușoară realizează o combinație excelentă cu o pălincă de piersicimerepere sau gutui.

Pește și fructe de mare

Peștele precum somonul și fructele de mare pot fi servite alături de o pălincă de mere și caise.

Carnea de pasăre

Carnea de pasăre fiind o carne albă merge perfect cu o pălincă de gutuicaise sau chiar pere.

Carnea de vânat

Carnea de vânat precum cerbul, porcul mistreț sau căprioară obțin o aromă perfectă împreună cu pălinca de gutui.

Desert

Deserturile împreună cu pălinca de prune alcătuiesc o lume a gusturilor rar întâlnite, dar totodată pot fi servite și cu o pălincă de merepiersici sau pere.