Astăzi, o pălincă bună poate fi consumată în multe feluri: degustând-o alături de mâncare sau chiar folosind-o ca ingredient în preparatele noastre. Pălinca Trămuța este un produs românesc, atestat tradițional de Ministerul Agriculturii, realizat în totalitate din fructe de cea mai bună calitate, culese manual din zona Bihorului. Licoarea noastră nu conține aditivi sau zahăr adăugat, iar concentrația de alcool variază între 50% și 52%, ce reflectă perfect parfumul și gustul fructelor.
O pălincă naturală și de calitate poate fi consumată în aproape orice moment al zilei, fie singur, fie alături de un preparat delicios. Datorită tehnologiilor tradiționale și inovatoare, acum, toată lumea poate găsi o pălincă pe placul lui.
În următoarele rânduri veți găsi recomandările pălincarului nostru pentru cele mai bune combinații între preparatele culinare și sortimentele Trămuța.
Salată
Brânzeturi
Legume la cuptor
Legumele la cuptor servite ca o garnitură ușoară realizează o combinație excelentă cu o pălincă de piersici, mere, pere sau gutui.
Pește și fructe de mare
Carnea de pasăre
Carnea de vânat
Carnea de vânat precum cerbul, porcul mistreț sau căprioară obțin o aromă perfectă împreună cu pălinca de gutui.